Bet365 Bonuscode

Bet365 Sportsbook : onze recensie

17 mars 2017
par admin

Bet365 - Onze review

In deze recensie wordt het aanbod van Bet365 bekeken, onder meer op het gebied van bonussen, de noteringen, de mobiele app, de aangeboden gokmarkten, de helpdesk en streaming video. In onderstaande tabel worden cijfers uitgedeeld voor diverse onderdelen, lopend van 1 (laagste score) tot 5 (hoogste score).

Onze Waardering
Welkomstbonus 4
Gokmarkten 5
Noteringen 4
Mobiel app 5
Betaalopties 5
Hepdesk 4
Streaming 5
Gemiddeld Cijfer 4.5
Inschrijving
Ga naar Bet365 >>

Bet365INHOUD

Recensie
Onze conclusion : 4.5

Recensie

Welkomstbonus – 4

Bet365 biedt een welkomstbonus aan waarmee 100% van het gestorte bedrag wordt verdubbeld. Hierbij geldt een minimum van 5 euro en een maximum van 50 euro.

Na het maken van een account stuurt Bet365 per email een code. Die code moet vervolgens via de website worden ingevoerd, waarna het gestorte bedrag wordt verdubbeld.

Dit is vergeleken met andere bookmakers een gangbare bonus en methode. Via affiliate sites zijn er hogere maxima te vinden, soms tot 200 euro.

Meer informatie over de welkomstbonus staat op de website van Bet365

Bet365 Bonus

Gokmarkten – 5

Bet365 heeft een compleet aanbod aan gokmarkten: van American Football tot Zaalvoetbal. De omvangrijkste markt is die voor voetbal, opvallende markten zijn die voor financiën, e-sports en politiek.

Bij grote voetbalwedstrijden zijn er ruim 100 opties beschikbaar, zoals de exacte uitslag, de marge van de overwinning, het totale aantal goals, doelpuntenmakers, ruststand en moment van scoren.

Ook is het mogelijk om accumulators samen te stellen, oftewel om meerdere weddenschappen op elkaar te stapelen en te verwerken tot één weddenschap. Daarnaast kan je ook zodra sportevenementen al zijn begonnen, toch nog in blijven zetten (“live betting”).

Bet365 Gokmarkten

De noteringen van Bet365 – 4

Bet365 hanteert bij wedden op paardenrennen een “best odds guarantee”, oftewel een garantie dat je bij geen enkele andere bookmaker betere noteringen zal vinden.

In het algemeen heeft Bet365 een marge van 6,5%, waarmee ze momenteel zestiende staan in de lijst met marges.

De marge geeft aan hoeveel kosten een bookmaker in rekening brengt voor het aanbieden van zijn diensten. Dat doen ze door de noteringen te verlagen ten opzichte van de (door hen berekende) kans dat een bepaalde uitslag zal plaatsvinden.

De marges zijn bij Bet365 relatief hoog op voetbalweddenschappen en relatief laag bij ijshockey en basketbal.

Lees meer over de app van Bet365 in dit artikel

Betaalopties – 5

Bij Bet365 kan je geld op je account storten via uiteenlopende manieren. Onder meer :

  • credit cards,
  • debit cards,
  • Skrill,
  • Neteller,
  • PayPal,
  • overmaken via je bankrekening en cheques worden ondersteund.

Bij credit cards is er een minimaal bedrag van 5 euro. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het storten van geld. Geld opnemen is ook gratis, met als enige uitzondering als het op je bankrekening moet worden overgemaakt.

Opnemen kan eveneens vanaf 5 euro.

Hepdesk – 4

De helpdesk van Bet365 kan op diverse manieren worden gecontacteerd. De live chat is 24 uur per dag open. Daarnaast is er een telefonische helpdesk en kunnen er emails worden gestuurd. Indien gewenst kan ook per post worden gecorrespondeerd.

Op de site 100bookmakers.com krijgt de customer care van Bet365 een gemiddelde van 3,3 (op een schaal van 0 tot 5). De helpdesk is niet beschikbaar in het Nederlands .

Ook vind je hier meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van Bet65 op deze pagina.

Streaming bij Bet365 – 5

Bet365 streaming

Bet365 staat bekend om zijn ruime aanbod van streaming video. Enkele sporten die je gratis bij Bet365 kan bekijken zijn voetbal, badminton, basketbal, snooker, handbal, tennis en tafeltennis. De hele dag door kun je wel ergens naar kijken, van typisch Amerikaanse sporten tot de Duitse voetbalcompetitie of mannen- en vrouwentennis van over de hele wereld.

De enige voorwaarde om in te schakelen, is dat er geld op je account staat of dat je in de afgelopen 24 uur een weddenschap hebt geplaatst. Het is eenvoudig om de huidige noteringen van een sportevenementen één scherm te combineren met de videobeelden. Sommige evenementen worden in bepaalde landen geblokt, dat heeft te maken met de copyrights.

De meeste uitzendingen worden voorzien van commentaar. De technische eisen zijn: Internet Explorer 8 of hoger, de laatste versie van Firefox, Chrome of Opera. De vereiste minimale snelheid van je internetverbinding is 512kbp/s. Voldoe je daaraan, dan zal de stream zonder haperen en bufferen verschijnen.

Onze conclusion : 4.5

Bet365 is een zeer complete bookmaker met ontzettend veel gokmarkten, een uitgebreid programma aan live betting en live streaming, een soepele helpdesk en een handige app.

Het is een van de bekendste namen in de gokwereld en onze ervaringen met deze bookmaker bevestigen de gunstige reputatie van Bet365.

De welkomstbonus (100% van je eerste storting) kan je na je storting verzilveren door de code die je per mail krijgt, via de website in te voeren.

Wat we willen Wat we niet willen
? Uitgebreid aanbod aan markten ? De noteringen zijn niet de allerbeste in de markt
? Snelle en soepele app ? Door copyright-kwesties kan je niet alle sporten vanuit Nederland bekijken
?Prima live streaming
Meer informatie over de welkomstbonus staat hier.
Share Button